VĂ OFERIM

Serviciile și tratamentele

Ortodonție

Obiectivul principal al ortodonției este să creeze un zâmbet armonios și să promoveze sănătatea dentară pe termen lung.

Pedodonție

Pedodonția este o ramură specializată a stomatologiei care se ocupă cu îngrijirea și tratamentul dentar al copiilor, de la nou-născuți până la adolescenți.

Endodonție

Endodonția este necesară atunci când pulpa unui dinte este afectată în mod sever de carii, traumatisme, fracturi sau alte afecțiuni.

Profilaxie dentară

Profilaxia dentară reprezintă un aspect fundamental în menținerea sănătății orale și prevenirea afecțiunilor dentare.

Parodontologie

Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se concentrează pe studiul, diagnosticul și tratamentul bolilor parodontale, precum și pe menținerea sănătății țesuturilor de susținere ale dinților.

Estetica si protetica dentară

Estetica dentară și protetica dentară sunt două domenii interconectate în stomatologie, având scopul comun de a îmbunătăți aspectul și funcționalitatea dinților.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu studiul, proiectarea, și aplicarea implanturilor dentare.

Chirurgie Dento-Alveolară

Chirurgia dento-alveolară este o ramură a chirurgiei orale care se concentrează pe intervențiile chirurgicale efectuate în jurul dinților și alveolelor dentare (cavitatea în os unde sunt înglobați dinții).

Stomatologie generală

Echipa noastră de medici stomatologi specializați în stomatologia generală se concentrează pe furnizarea unei game variate de tratamente și servicii pentru a satisface nevoile diversificate ale pacienților.

Tratamente