Radu MihaiRadu Mihai
18:47 20 Feb 24
Recomand cu incredere!
Miha MihaelaMiha Mihaela
09:15 31 Jan 24
Conditii si servicii extraordinare ! Recomand cu toata increderea pe dr.Militaru Claudiu pt profesionalism , rabdare, atentie si implicare.
Gabriel ManeaGabriel Manea
17:57 26 Jan 24
Buna ziua! In urma cu doua zile am avut o durere cumplita de masea. Am avut noroc ca am gasit loc disponibil si repede la aceasta clinica unde m-a preluat domnisoara doctor Alexandra Stefania. Chiar daca se spune a fi o simpla extractie “de masea, a fost o lucrare destul de dificila pentru ca maseaua era foarte mare si a iesit destul de greu. In timpul lucrari domnisoara spunea fiecare pas pe care il efectueaza. Cu mult calm , indemanare si precizie domnisoara dr Alexandra a reusit sa finalizeze lucrarea cu bine . Mi-a placut foarte mult felul in care lucreaza si o recomand cu incredere. Cat despre clinica … este foarte curata si utilizeaza aparatura noua . Recomand! 🤗
Monica PatrascuMonica Patrascu
16:41 07 Dec 23
Recomand cu drag pe dr. Militaru Andrea!Un om de afaceri, el știe să găsească abordarea potrivită pentru un client.
Alina MoniAlina Moni
19:38 23 Nov 23
O recomand cu mare drag pe doamna dr. Militaru Andreea. Este o persoana calda, empatica, de un profesionalism desavarsit. Se vede ca face cu placere aceasta profesie. Iti explica in detaliu si cu rabdare fiecare procedura si ce urmeaza sa faca.Mi-a placut atat de mult incat am fost si cu fetita de 3 anisori la dansa.Clinica este imaculata cu un personal amabil si prietenos.
Vlad VVlad V
18:29 23 Nov 23
Am ajuns la aceasta clinica si tin sa menționez ca dra Doctor Alexandra Tepes este de nota 200. A lucrat atent,meticulos si cel mai important este ca are mana usoara. Foarte implicata si își face profesia ca la carte. Recomand!
Diana Antonia IordacheDiana Antonia Iordache
08:54 25 Oct 23
Nu stiu cu ce sa incep mai intai... cabinetul arata super, totul nou si curatenie la linie, foarte atenti la detalii si au avut inclusiv decoratiuni in ton cu perioada (am avut programare in preajma Halloween-ului).Domnisoara dr. Alexandra Țepeș a fost foarte primitoare si mi-a raspuns la toate intrebarile pe care le-am avut. Are un stil meticulos de a lucra si mi-a explicat in detaliu tot ce mi-a lucrat in timpul dertartrajului si mi-a explicat pas cu pas ce mai am de facut mai departe.Echipamentul este nou si modern, iar toata echipa este tanara si plina de avant.Lucru ce se reflecta si in faptul ca iti poti programa consultatii de 15 minute gratis pentru a discuta in propriul confort de acasa si ulterior se pot stabili vizite in cabinet. O experienta foarte placuta si cu siguranta voi recomanda mai departe.
Victor CalinescuVictor Calinescu
11:37 12 Oct 23
Atat eu, cat si prietena mea am avut parte de o primire excelenta la aceasta clinica. Profesionalism impecabil, servicii ireprosabile + empatie aratata ne va face sa revenim doar aici, pe viitor. Multumim din suflet !
js_loader

Recenzii