Idei principale ale tratamentului cu implant dentar:

Implantul dentar propriu-zis: Acesta este baza („rădăcina artificială”) pe care va sta proteza fixă care va înlocui dinții lipsă, se inserează în os cu ajutorul unor metode minim invazive, fiind utilizată aparatura modernă, de ultimă generație. Acesta este confecționat din titan pur, zirconiul sau implant ceramic pentru o estetică deosebită. În Clinica PremierMed Dental folosim implanturi de calitate superioară, produse în Germania, astfel încât să se integreze perfect în os.

Coroana dentară pe implant: Se atașează la implantul dentar, prin diferite metode (cimentare sau înșurubare), aceasta este confecționată din materiale fiziognomice, de calitate (ceramică presată, zirconiu).

SKY fast & fixed

SKY fast & fixed este unul dintre cele mai populare tratamente de încărcare imediată, fiind utilizat cu success în România de peste 11 ani pentru cazurile de edentație totală sau parțială.

Prin intermediul tratamentului german SKY Fast & Fixed, pacienții care suferă de pierderea parțială sau completă a dinților – fie pe o arcadă, fie pe ambele – pot redobândi un zâmbet strălucitor printr-o serie de proceduri (extracție, implant și restaurare temporară) finalizate într-o singură zi.

Chiar dacă poate părea dificil de conceput pentru cei care au suferit din cauza problemelor dentare, toate aceste dificultăți pot fi rezolvate într-o zi prin intermediul unei intervenții nedureroase, confortabile și desfășurate în deplină siguranță pentru pacient.

Echipa noastră te așteaptă!